Автор : 24news

Македонија

Вицепремиерот Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум- Македонија врти нова страница: Стабилност, просперитет и одржлив економски раст

24news
Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа
Македонија

Ѓоко Котевски директор на УВМК оствари средби со општина Карпош и Шуто Оризари

24news
Директорот на Управата за водење на матичните книги Г-дин Ѓоко Котевски денес оствари средба со градоначалниците на скопските општини Карпош и Шуто Оризари.
Македонија

Градоначалникот Смилевски во посета на клубот на пензионери на општина Бутел

24news
Денес присуствував на прославата организирана од членовите на клубот на пензионери од општина Бутел. Дружењето беше организирано по повод постигнатиот успех и освоени први места
Забава

Еден обичен „лајк“ на Facebook открива многу повеќе отколку што си мислите

24news
Група научници користеле сознанија од психологијата на масовно убедување и онлајн кампањи и успеале да ја зголемат продажбата на конкретни производи дури за 50%