February 16, 2019 17:04
Живот

Отишла во болница со силни болки – и семејството и докторите се фатиле за глава

Отишла во болница со силни болки – и семејството и докторите се фатиле за глава

“Untold Stories of the E.R.” е емисија која се занимава со најинтересни случаи од болниците, а случајот на оваа тинејџерка ни привлече посебно внимание.

Тинејџерката Амбер, имала огромни болки и татко и и дечко и ја однеле во итната служба од болницата. Она што таму им го кажале, ги шокирало сите. Амбер била бремена и се пораѓала. Таа немала поим дека е бремена и дека ќе стане мајка.

Кога докторите и ги раскопчаа панталоните и виделе дека бебето веќе почнало да излегува, а во тој момент не се знаеше кој е во поголем шок: идната мајка, нејзиниот татко или дечкото.

Инаку, феноменот познат како криптична бременост се јавува еднаш во 2.500 бремености и се карактеризира со тоа што е невидлива до раѓањето.

Related posts

Вијагра од минута во минута, еве што се случува кога ќе ја испиете сината пилула

24news

Рутикс-комплетно софтверско решение за транспортните компании

24news

Бесценета реакција: Девојче за прв пат го гледа својот татко без брада

24news