Водоснабдувањето со намален притисок во делови од Скопје

Без струја се пумпите во селата Рашче и Кондово и бунарите во Лепенец и Нерези поради дефект на ЕВН АД Скопје. Поради овој прекин во снабдувањето со електрична енергија во некои делови од градот водоснабдувањето ќе биде со намален притисок.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, водоснабдувањето ќе се нормализира по саницијата на дефектот од страна на ЕВН АД Скопје

Треба да знаете
Последни објави

Поврзани објави