Без Вода дел од Центар и Карпош

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, ги известува граѓаните дека денеска поради поврзување од стара на нова водоводна мрежа ма ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бб, од 09:00 часот до завршување со работните активности, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од ул. Аминта Трети до ул. Костурски Херои (вклучително Клубот на пратеници и амбулантата Идадија), како и делови од улиците: Коле Неделковски, Златко Шнајдер и Шумадиска. (Општина Центар)Поради отстранување дефект на водоводна мрежа на ул. Скупи бб, од 09:00 часот до завршување со работните активности, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од ул. Скупи, Момин Поток и место викано Криви Дол. (Општина Карпош)

Треба да знаете
Последни објави