IQOS достапен преку онлајн платформата Корпа

IQOS, револуционерниот електронски уред отсега ќе може да се набави и преку онлајн платформата Корпа.

Преку оваа онлајн платформа ќе можат да се нарачуваат сите достапни електронски уреди, исто како на веб-страницата на IQOS. Според принципите на работа на Корпа, ќе биде овозможена брза достава, а ова важи само за територијата на град Скопје.

Освен што може да се нарача онлајн, овој уред е достапен и во трговските центри Ист Гејт Мол, Скопје Сити Мол, Капитол Мол, Рамстор Мол, мобилната зона која се наоѓа во Веро Тафталиџе, како и кај продажните партнери во повеќе други градови во земјата.

Уредот е резултат на работата и посветеноста на над 400 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис, а инвестирани се повеќе од 8 милијарди долари. Овој иновативен уред е достапен на 71 пазар во светот и вкупно го користат 21,2 милиони луѓе, кои целосно се откажале од пушењето. Повеќе можете да дознаете на: PMI Science | Philip Morris International.

ПР текст

Треба да знаете
Последни објави