December 17, 2018 20:38
Скопје

Општина Чаир го одбележува роденденот

Општина Чаир го одбележува роденденот

Општина Чаир ќе го одбележи својот роденден со низа активности во текот на целата недела.

Најавува многу работа за подобрување на патната инфраструктура, основните школи и ревитализација на зелените површини.

– Изразуваме искрена благодарност до сите генерации вработени за досегашните постигнувања, но и целосна подготвеност да ја поддржиме новата раководна структура во насока на уште поголема транспарентност. Не очекува многу работа, а напредокот се постигнува со искрена работа и трпение, наведуваат од Општината. 

Related posts

Змија се шета среде центар на Скопје

24news

Се поплави кабинетот на градоначалникот на Шуто Оризари

24news

Дечињата од ЈДГ „8 Март“ во посета на Општина Кисела Вода

24news