December 5, 2022 23:23

Категорија : Свет

Македонија Скопје

Мицкоски со решение за јавниот превоз во Скопје: Наместо за матни зделки на тајните средби Арсовска и Ковачевски нека побараат попуст за милионскиот договор за нафта каков имале сите претходно и ќе има пари за превозниците

Igor