February 4, 2023 07:00

Категорија : Општини

Општини

Тозиевски: За 100 дена Ресен стана отворена општина за граѓаните, асфалтирани 10-тина локални патишта и улици во вредност од 4.829.000 денари, и одобрени средства за две нови детски игралишта во износ од 900.000 денари

Valentina
Општини

Саботковски: Во Могила се започна постапка за поставување на фотоволатици на спортска сала и училиштата во Добрушево и Ивањевци, а јавно ја поддржав иницијативата за измени на Законот за откуп на тутун

Valentina