Search

Повторно нешто гори во Ново Лисиче (ФОТО)

Густ чад се издига на небото во скопската населба Ново Лисиче.

Засега нема информации за тоа што гори во населбата, но од фотографиите може да се забележи дека чадот доаѓа од насока на кејот на Вардар, некаде во близина на основното училиште “Лазо Ангеловски”.

Дали повторно е запален отпад или се работи за нешто друго засега не знаеме, но со повеќе информации ќе известиме подоцна.

Треба да знаете
Последни објави