Search

Гори отпад – Запалена депонијата Вардариште

Како што претходно објавивме густ чад и непријатен мирис се шири во населбата Ново Лисиче, а од она што ни го кажаат од Противпожарната бригада во Скопје, се работи за запален отпад во депонијата Вардариште.

Моментално се работи на гаснење на пожарот.

Треба да знаете
Последни објави