Search

Пукање во Сараево: Полицијата на терен

На шеталиштето Вилсон во Сараево денес во попладневните часови се случило пукање, јавува Аваз.

„Имаме информации дека е употребено огнено оружје околу 16 часот и 50 минути“, изјави за порталот „Аваза“ Мерсиха Новалиќ, портпарол на МУП на Кантон Сараево. На шеталиштето Вилсон во Сараево денес во попладневните часови се случило пукање, јавува Аваз.

„Имаме информации дека е употребено огнено оружје околу 16 часот и 50 минути“, изјави за порталот „Аваза“ Мерсиха Новалиќ, портпарол на МУП на Кантон Сараево.

Повеќе информации се очекуваат наскоро.

Треба да знаете
Последни објави