Search

Километарска колона за влез во Скопје поради сообраќајна несреќа

Утрово има застој на источниот влез во Скопје.

Поради сообраќајна несреќа, колона долга четири километри има до надвозникот за накај универзитетот ФОН.

Сообраќајот се одвива отежнато а дел од возачите кои се заглавени се обидуваат да најдат алтернативна рута до нивното одредиште.

Треба да знаете
Последни објави