Search

Петровска: Нападот на Кацарска е напад на слободата и демократијата

Говорот на омраза, вжештената реторика и обвинувања и поделбите на патриоти и предавници не може да донесе ништо добро.

Нападот врз Претседателката на Уставниот суд е напад на слободата и демократијата.
Ова не носи добро за никој!

Фејсбук статус на Славјанка Петровска

Треба да знаете
Последни објави