Search

Нападната судијката Кацарска во кафе бар во Скопје

Загрозување на сигурноста-Скопје
Во 15:00ч во ПС Центар, Добрила Кацарска од Скопје, пријавила дека во 12.35 часот, со нејзина колешка седеле во кафе бар Кулу во ТЦ Рамстор, при што во локалот влегло НН машко лице на возраст од 50 години кој се потпрел со коленото на делот од сепарето, и се обратил со зборовите „Ти ќе одговараш, страшно ќе одговараш ти“ дознава 24инфо.

Истиот е спречен од обезбедувањето во понатамошни постапки.
Се работи за В.П.Г. од Богданци, кој е задржан во ПС-Центар.

Треба да знаете
Последни објави