Search

Украинската армија се пофали со македонските „Сухои“

Su-25 напаѓачките авиони донирани од Македонија сега се во служба на украинската армија, објавуваат повеќе украински медиуми и украински воени блогери.

Истите се реновирани и модернизирани, велат оттаму

Треба да знаете
Последни објави