Search

АД ЕСМ: Денеска ќе има испорака на топлинска енергија, поради нагла промена на временските услови

Поради најновата прогноза од Управата за хидрометеоролошки работи на РСМ за нагло опаѓање на надворешните температури, Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе нова одлука, за испорака на топлинска енергија.

Согласно одлуката, денес 17.4.2023 во попладневните часови компаниите формирани од АД ЕСМ, како и подружницата Енергетика ќе вршат производство, дистрибуција и снабдување со топлинска енергија.

Треба да знаете
Последни објави