Search

Донесена одлука: 24 април неработен ден и за јавниот и за приватниот сектор

Владата попладнево донесе одлука со кој 24 април 2024 (среда) кога се гласа за првиот круг претседателски избори е неработен ден за сите граѓани вработени како во јавниот така и во приватниот сектор.

Според одлуката, денот среда како неработен ден нема да се одработува дополнително.

Треба да знаете
Последни објави