Search

Џафери на Меѓународниот форум за жени, мир и безбедност во Приштина

Техничкиот премиер Талат Џафери денеска ќе присуствува и ќе се обрати на Меѓународниот форум за жени, мир и безбедност во Приштина, Република Косово.

По завршување на форумот, Џафери ќе се сретне со Вјоса Османи Садриу, претседателка на Република Косово и со Бајрам Бегај, претседател на Република Албанија. 

Треба да знаете
Последни објави