Search

ДЕНЕШНИОТ ДЕН ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ БИДЕ НАЈТОПОЛ ОД ОВОЈ ТОПОЛ БРАН, А ВОЕДНО И НАЈТОПОЛ ДЕН ДОСЕГА ОВАА ГОДИНА: Температури и до 33 степени

Денешниот ден ќе биде најтопол ден во Македонија од овој топол бран, кога максималните дневни температури на воздухот ќе се искачуваат во интервалот од 25 до 32-33 степени, а времето и понатаму ќе биде стабилно и суво.

Во Скопје и околината исто така ќе имаме стабилно, суво и топло време. Максималната температура во Скопје денес ќе се искачи до околу 31-32 степени.

Славчо Попоски:

Треба да знаете
Последни објави