Search

(Фото) Се омажи ќерката на Црвенковски

Ќерката на поранешниот претседател Бранко Црвенковски, Марија Црвенковска, вечерва прави свадбена веселба. Таа се омажи со своето долгогодишното момче Дамјан.

Дел од гостите објавуваа видеа на социјалните мрежи, при што можеше да се види разигран и расположен поранешниот претседател Црвенковски.

Треба да знаете
Последни објави