Search

Тешка сообраќајна несреќа на патот Радовиш – Штип

Тешка сообраќајна несреќа се случила попладнево на регионалниот пат Радовиш-Штип.

Од она кое може да се забележи на терен, превртено е товарно возило, а покрај патот стојат, но и лежат голем број на бегалци.

Пристигнато е едно полициско возило. Се очекуваат повеќе информации во тек на денот.

Треба да знаете
Последни објави