Search

Голем пожар кај Нови Сад, повеќе од 10 возила на противпожарната служба се на терен

Голем пожар утрово околу 4 часот и 30 минути ја зафати населбата Бангладеш кај Нови Сад.

На терен има повеќе од десет противпожарни возила, како и цистерни на „Водовод“.

Црн чад е видлив во голем дел од Нови Сад.

Повредени нема, а брзата помош е на терен.

Треба да знаете
Последни објави