Search

Дел од општина Гази Баба утре без вода

Без вода утре од 9 часот ќе бодат дел од жителите на  населбата Камник, ресторанот и стрелиштето. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради уличен дефект ф-100 милиметри на улица „Љубиша Самарџиќ“ (поранешна „Камник“). Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Треба да знаете
Последни објави