Search

Поради сообраќајка наизменично се одвива сообраќајот на патот Гостивар – Стража

Од 12:05 часот сообраќајот на магистралниот пат Гостивар – Стража се одвива наизменично, соопшти АМСМ.

Сообраќајот на овој патен правец беше во прекин од 11:00 часот поради сообраќајна несреќа кај „Новоселски мост“.

Треба да знаете
Последни објави