Search

(Фото) Две сообраќајки на помалку од километар во центарот на Скопје

Попладнево сообраќајот во Скопје е значително отежнат поради тоа што пред зградата на владата се монтира бина за утрешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ.

На помалку од еден километар во центарот на Скопје се случија две сообраќајни несреќи.

Едната кај стара рампа а другата на јужен булевар.

Тоа дополнително го отежнува сообраќајот во овој дел од градот.

Треба да знаете
Последни објави