Search

ГРОМ ги објави носителите на шесте изборните листи

Вечерва до ДИК ги доставивме листите за пратеници, листи на кои имаме угледни луѓе кои можат да бидат вистински репрезенти на граѓаните, луѓе кои ќе се залагаат за реформи во образованието, во здравството и кои ќе работат #ХраброЗаМакедонија

На изборите „Храбро за Македонија“ ќе настапи со следните носители на изборни единици:

Добрила Андоновска во ИЕ1

Љупчо Ристовски во ИЕ2

Јордан Николов во ИЕ3

Ружица Николова во ИЕ4

Самка Ибраимоски во ИЕ5

Зоран Софрески во ИЕ6

Треба да знаете
Последни објави