Search

(Во живо) Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски во преполната сала на „Борис Трајковски“

Вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски во Скопје се одржува и конвенцијата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски.

На Конвенцијата Пендаровски ќе ги претстави столбовите на Програмата со која од граѓаните ќе ја побара довербата за втор претседателски мандат.

Треба да знаете
Последни објави