Search

Во Сплит при пукотница едно лице е рането, а друго повредено со тап предмет

Едно лице е повредено од огнено оружје вечерва, додека друго лице е повредено од тап предмет во Сплит. „Двете лица се пренесени во сплитската болница за укажување лекарска помош“, извести сплитската полиција. Едно лице кое е поврзано со настанот е приведено и донесено во службените простории на полицијата. Кривичната истрага за утврдување на сите факти и расветлување на околностите на настанот е во тек.

Треба да знаете
Последни објави