Search

Влезовите и излезите од Арачиново се затворени, се бараат пукачите

Влезовите и излезите од Арачиново се целосно блокирани по пукањето на пладне кон лица блиски на градоначалникот Ридван Ибрахим.

Во моментов може да се забележи и полициски хеликоптер кој ја надлетува општината. Се трага по автомобилите и луѓето кои пукаа во градоначалникот.

Од куршумите се ранети две лица, додека се наведува дека има и едно лице загинато. 

Треба да знаете
Последни објави