Search

Најнова вест: Пронајдена е исчезнатата Чела

Дваесетиеднагодишната Енкелада Чела која беше пријавена како исчезната, пронајдена е пред еден час.

Во 18.05 часот полициски службеници ја прнашеле Чела во близина на хотел Белви во Скопје.

Како што дознава 24инфо.мк младата Чела била видно вознемирена и заедно со полицајци се упатила кон полициското одделение Петровец.

Треба да знаете
Последни објави