Search

Џејми Оливер по Белград отвора ресторан и во Порто Монтенегро во Црна Гора

Ресторан на познатиот готвач и ТВ ѕвезда Џејми Оливер ќе биде отворен во Црна Гора.
Претходно во Белград беше отворен ресторанот „Jamie’s Italian“.

Зад целиот проект стои добро координирана екипа која го води познатиот локален угостителски ланец „Кафетерија“.

Ко-сопственикот на „Кафетерија“ Марко Вукомановиќ објави на Линкедин, по повод отворањето на ресторанот во Белград, дека следниот „Jamie’s Italian“ ќе биде отворен во „Порто Монтенегро“ на црногорското приморје.

-Голем ден за сите нас во Кафетерија. Вратите на првиот ресторан „Jamie’s Italian“ во Белград денеска се отворени! Голема благодарност до целиот тим кој трпеливо работеше на овој проект точно една година, а посебна благодарност до мојот партнер Зоран Станојевиќ кој веруваше и го турка овој проект од самиот почеток. Се гледаме во Белград на вода веќе утре, а наскоро и во Порто Монтенегро – напиша Вукомановиќ.

Треба да знаете
Последни објави