Search

Полицијата ја однесе мајката на Данка на местото на исчезнувањето, направена реконструкција, побарано од неа да го открие секој детал

Полицијата вчера отишла со мајката на малата Данка на местото каде исчезна девојчето, дознава „Блиц“.

Српскиот медиум пишува дека ова било направено за да може мајката да им го покаже секој чекор и детал од денот кога исчезнало 2-годишното девојче во Бор.

Направена е реконструкција на нивното движење.

Заедно со неа полицијата ги проверува сите информации и сознанија, дознава „Блиц“.

По девојчето се трага веќе петти ден.

Треба да знаете
Последни објави