Search

Јаневски: Рекорден туристички Прилив од 598.50 милиони долари за 2023 година во македонската економија!

Тргнавме од 327,05 милиони $ за 2017 година и застанавме на 598.50 милиони$ во 2023 година со што се реализираа сите повлечени стратешки потези во короната и во изминатите шест години вели Јаневски во објавата на фејсбук.

Благодарност и капата доле за сите туристички работници кои веруваа во една визија и застанаа рамо до рамо за нејзината реализација!

Државата се сака со секојдневни победи на секое поле на индивидуално и колективно ниво!

Треба да знаете
Последни објави