Search

(Фото) Началникот на СВР Скопје учествувал во сообраќајна несреќа

Началникот на СВР Скопје, Сашо Топаловски, утрово во центарот на Скопје учествувал во сообраќајна несреќа, информираа од полицијата.

„На 04.03.2024 година во 09.15 часот на 192 од страна на Сашо Топаловски, Началник на СВР Скопје, пријавена е сообраќајна незгода, односно истиот додека бил со службено возило марка Волксваген Поло рег.бр. SK 3291 BL, на бул.11-ти Октомври во близина на УЈП, застанат на пешачки премин, бил удрен од мопед марка ЈИЈИНГ со рег.бр. SK 1781 BI, управуван од страна на Јакуп Бенхур роден 16.05.1960 година од ул.Овчеполска бр.12, Скопје. Од сообраќајната незгода нема повредени. Известени ОБПС и ОУСН“ се вели во информацијата на МВР.

Треба да знаете
Последни објави