Search

Нов пункт за сликање за лични документи ќе биде отворен во Идризово

Нов пункт за вадење лични документи со четири базни станици кој ќе се наоѓа во склоп на Центарот за обука во Идризово ќе биде отворен в среда, најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошковски при гостувањето во утринската програма на „Слободен печат“. -В среда ќе се отвори нов пункт за вадење лични документи кои што ќе се наоѓа во склоп на Центарот за обука во Идризово. Пунктот ќе биде со четири базни станици кои се префрлени во Идризово од внатрешноста на државата. Започнуваме со една смена, бидејќи за толку имаме обучен кадар, а ќе можат да се опслужуваат по 250 до 300 луѓе, изјави Тошковски.

Треба да знаете
Последни објави