Search

Зад кандидатурата на Јакимовски се потпишале над 6.600 граѓани

Над 6.600 граѓани се потпишале на кандидатурата на Стевчо Јакимовски за претседател објави вечерва тој на социјалните мрежи.

„До денес до 20:00 часот, вкупно 6646 граѓани ја поддржаа мојата кандидатура.

Ви благодарам за поддршката и Ве повикувам утре масовно да се потпишуваме, продолжуваме до 10.000“ напиша Јакимовски.

Треба да знаете
Последни објави