Search

Ученичка донела секира во училиште во Стара Пазова во Србија

Во основното училиште „Херој Јанко Чмелик“ во Стара Пазова ученичка од 6-то одделение донела секира.

Таа, како што објавија медиумите, за време на одморот ја извадила секирата од ранецот, која и ја одзеле другите ученици и вработените во училиштето.

Треба да знаете
Последни објави