Search

Костадинов: Би им дал повеќе шанса и би ги слушал повеќе младите

Во краток подкаст на СДММ во интервју Перо Костадинов Потпретседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и Градоначалник на Општина Валандово, изјави дека се повеќе би им дал шанса на младите и би ги слушал младите во креирање на идни политики. На прашање, со која историска личност би седнал на кафе, тој одговори дека, кога би имал таква шанса би седнал со Јосип Броз Тито и би го прашал како му успеало неговото владеење во тоа време. Исто така кажа дека Малешевската кујна е неговата омилена кујна. 

Треба да знаете
Последни објави