Search

(Видео) Коњаница прати абер – втор мандат за Стево Пендаровски

На социјалните мрежи и денеска се појави поддршка за втор претседателски мандат на актуелниот претседател Стево Пендаровски.

Овој пат друштво на коњаници во природа повикаа за втор на мандат за Стево Пендаровски.

„Ајде Стево втор мандат“ повикуваат момчињата.

Видеото може да го погледнете на овој линк

Треба да знаете
Последни објави