Search

Најнова вест: Повеќекратно убиство во Куманово

Три лица се застрелани а две од нив се веќе починати попладнево во селото Габреш, близу Куманово.

СВР Куманово го има потврдено крававиот пир а официјални информации очекуваме во најскоро време.

Според информациите поворзаен маж пукал во својата сестра и во нејзините синови, по што жената и едниот син починале на лице место, а вториот син е превезен на скопските клиники.

Убиецот сам се предал во полициска станица.

Треба да знаете
Последни објави