Search

Го шириме социјалдемократскиот глас преку напредните технологии – СДСМ во дигитална акција

„Со новите технологии и преку социјалните мрежи, со посветеност и здружени сили работиме за победа на најсилната европска опција во земјава. Секој член, секој поддржувач, секој граѓанин со европска и демократска мисла е добредојден и потребен во оваа наша заедничка битка,“ пишува во објавата на официјалната ФБ страна на СДСМ, посочувајќи дека се подготвуваат за најголемата дигитална акција.
Во објавата пишува и дека СДСМ има план и платформа да го рашири гласот за подобра, за европска, за безбедна и напредна Македонија.
„Го шириме социјалдемократскиот глас! Гласот за подобар живот, за подобри работни места и плати кои нема да престанат да растат,“ порачуваат од СДСМ.

Треба да знаете
Последни објави