Search

Петровска по видео снимката: Тепачот мава и се заканува, колку им треба на Внатрешна контрола во МВР?

Тепачот мавта со прст и му се заканува на полицискиот службеник што сака да спроведе полициска акција за сузбивање на дрога…

Прашање 1: со што му се заканува? За кратко доаѓаме на власт, ќе видиш!?

Прашање 2: зошто другите полициски службеници не превземаат дејствија да го совладаат и уапсат веднаш?

Прашање 3: уште колку дена ќе му требаат на Одделот за внатрешна контрола да го констатира очигледното.

Старото добро МВРО…

Фејсбук објава на министерката Славјанка Петровска

Треба да знаете
Последни објави