Search

(Фото) Автомобил удрил во потпорниот ѕид на булеварот под плоштадот Скендер бег

Патнички автомобил попладнево удрил во потпорниот ѕид на булеверот Гоце Делчев кој минува под плоштадот Скендер бег, откако најверојатно возачот изгубил контрола врз возилото.

На терен се излезени екипи на полицијата кои го обезбедуваат местото на несреќата.

Треба да знаете
Последни објави