Search

СДСМ: Попречување на акција против дрога, скандалот обезбедувањето на Мицкоски отвора дилеми за улогата на МВРО-ВМРО

Интегрален текст од соопштение за јавност на СДСМ:

Скандалот со шефот на обезбедувањето на Мицкоски отвора дилеми за неговата улога.

Едно е тепањето на полицаецот кој си ја вршел својата работа. Шефот на обезбедувањето на Мицкоски удри по инспектор кој спроведувал акција против дрога во кафе бар во Скопје.

Тоа го покажува вистинско насилничко и криминално лице на ДПМНЕ.

ВМРО-МВРО е на дело, повторно.

Второ е дали структурите на ДПМНЕ во ВМРО-МВРО, сега откако имаат министер, ја попречуваат борбата против дилерите со дрога?

Што барал шефот на обезбедување на Мицкоски на врата на кафе бар?

Очекуваме одговори од министерот Тошковски и од Христијан Мицкоски.

Овој скандал мора да биде расчистен целосно.

Треба да знаете
Последни објави