Search

Пендаровски го потпиша указот за измени на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата

Претседателот Стево Пендаровски денеска го потпиша указот за измени на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата со кои се пролонгира важењето на возачките дозволи со старото уставно име, а крајниот рок за нивна замена ќе биде 31 декември 2024.

Претседателот Пендаровски ја поздравува одлуката на пратениците кои денеска ги ставија интересите на граѓаните над дневната политика и донесоа решение за возачките дозволи.

Треба да знаете
Последни објави