Search

Дали во последните десет дена од месец февруари зимата ќе го покаже своето вистинско лице кај нас?!

Метео анализа на Славчо Поповски:

И понатаму нумеричките модели во последната декада од овој месец даваат сигнали за големо заладување и обилни врнежи од снег во најголемиот дел од регионот, но и во Македонија.

Со ова зимата ќе го покаже своето вистинско лице.

Инаку изминатиот подолг период сме сведоци на натпросечно топло време и недеостаток на снег. Се надеваме дека во последната декада од овој месец ќе го имаме во изобилство насекаде во регионот, но и во Македонија.

Треба да знаете
Последни објави