Search

Видео анкета: Дали има сериозна промена во висината на сметката за струја? Еве што одговараат граѓаните

Иако од први јануари се промени цената на струјата сепак граѓаните не забележале големи промени во сметките за електрична енергија за последниот месец.

Дел од граѓаните сметаат дека има незначително зголемување, а дел се уште и не направиле споредба со претходните месеци.

Еве што одговорија граѓаните за 24инфо.мк

Треба да знаете
Последни објави