Search

Плутон во Водолија: Следните 20 години најмногу ќе влијаат на три знаци

За разлика од личните планети (како што се Меркур, Венера и Марс), Плутон влијае на општеството како целина, а не на индивидуалната личност на поединецот. Како што Плутон се движи во колективниот и похуманитарниот знак на Водолија, нашиот социјален поглед најверојатно драматично ќе се промени.

Секоја Водолија сака да ги прави работите поинаку или уникатно, кршејќи или повторно измислувајќи воспоставени правила. Плутон ја презема уникатната и иновативна енергија на Водолија и бара од сите нас да го преиспитаме она што е навистина важно за нас.

И покрај тоа што е најмалото небесно тело во нашиот Сончев систем, Плутон игра голема улога во астрологијата. Познат како планета на уништување, трансформација и регенерација, Плутон ќе влијае на сите знаци од Зодијакот до 2044 година, а особено на овие три.

Лав

Плутон во Водолија им носи на Лавовите можност за сеопфатна трансформација во областа на креативноста и уметничкото изразување. Комбинацијата на моќна и нова енергија во воздухот ќе им помогне на Лавовите да ги покажат своите таленти и да заблескаат во полн сјај. Најмногу успех ги очекува на полето на кариерата, каде што ќе ги постават темелите за понатамошни проекти на начин кој ќе ги задоволи нивните претпоставени. Користете ја вашата иновација и оригиналност за да постигнете понатамошен успех.

Шкорпија

Плутон е традиционалниот владетел на Скорпијата, така што неговата позиција во Водолија може да има посебен ефект врз овој знак. За време на оваа астролошка транзиција, Скорпиите ќе се посветат на зачувување на мирот и стабилноста во општеството. Тие ќе почувствуваат дека имаат голема моќ да обезбедат пријателска енергија меѓу група луѓе и да ги охрабрат другите да прават добри дела за поголемата заедница. Вие ќе бидете личноста која носи позитивни промени во животот на другите.

Водолија

Водолиите конечно ќе му ја покажат на светот својата вистинска личност полна со иновации, оригиналност, храброст и креативност. Ова е нивно време во кое ќе постигнат голем успех на одредено поле, дури и ако понекогаш тоа им изгледа невозможно. Движењето на Плутон во нивниот знак ќе ги научи да се пуштат и да не го контролираат секој детал. Работите ќе се развиваат во добра насока кога околностите ќе бидат поволни и тие самите се подготвени да се променат.

Треба да знаете
Последни објави