Search

ВОНРЕДНА ВЕСТ: Се гаси цело Скопје од вода припремете казанчиња, легени, купете залихи

Големи дефекти го исклучуваат градот од водоснабдување

На ден 11.02.2024 година (недела) од 17:00 часот поради интервенција на главната водоводна цевка Ф1600 мм во Рашче, намален притисок или прекин на водоснабдување ќе имаат следните населени места:

 • Арнакија
 • Сарај
 • Глумово
 • Горна Матка
 • Долна Матка
 • Ѓорче Петров
 • Влае
 • Карпош
 • Жданец
 • Нерези
 • Центар
 • Клинички Центар
 • Кисела Вода
 • Усје
 • Пинтија
 • Драчево
 • Батинци
 • Студеничани
 • Моране
 • Дел од Гази Баба
 • Чаир
 • Скопје Север
 • Топаанско Поле
 • Автокоманда и
 • Аеродром
Треба да знаете
Последни објави