Search

Погоден Евроџекпот: Среќник од Германија доби неверојатни 63 милиони евра!

Во 12-тото коло од Евроџекпот е погодена главната премија 5+2 во износ од вртоглави 63.259.938,70 евра.

На вечерашната ждрепка од 12. коло од играта на Евроџекпот беа извлечени бројките 4, 10, 11, 20, 22 – 7, 10, што на играчот од Германија му донесе повеќе од 63 милиони евра.

Следното извлекување на Евроџекпот е во вторник, 13 февруари 2024 година, а главната награда е 10.000.000,00 евра.

Треба да знаете
Последни објави